Bojti közélet

Bojti közélet

Csótányok a bojti iskola ebédlőjében

2016. június 16. - Bojti közélet

Tegnap, azaz szerdán minden bojti iskolás úgy ment haza, hogy otthon elpanaszolták, az ebédlőben csótányok voltak. Próbálták a dolgozók elbagatellizálni a dolgot, megmagyarázni, hogy nem azt láttak az asztalokon és a szalvétára ragadva, de sajnos sok bojti gyerek ismeri a csótányt.

Továbbá megtiltották nekik, hogy elmondják otthon. De ilyet egy gyerektől nem lehet kérni, mára szinte minden bojti tudja, hogy mi történt.

Ma kezdődik a nyári étkeztetés, kíváncsiak vagyunk, hogy oldják meg, hisz ma már nem fogadhatnának ebédet, hanem bogarast kellene hívni fertőtlenítésre.  Arra is kíváncsiak lennénk hogyan kerültek ide. A debreceni konyháról, a tésztaüzemből, vagy eleve az iskolából.

Bojti közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://bojti.blog.hu/api/trackback/id/tr408813894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása